AKTUELLT

Senaste uppdateringarna från vårt facebookflöde.

Massa Media AB
Massa Media AB2021-01-15
Har du vänner och bekanta som talar arabiska och behöver senaste nytt om Coronasituationen i Sverige. Lyssna på veckans avsnitt av arabisk talkshow.
Nasser Nuru Mahmud som är analyschef på Folkhälsomyndigheten ger oss de senaste nyheterna kring pandemin.
Massa Media AB
Massa Media AB2021-01-10
”När han spelade Jambalaya kokade det i hela danspubliken”. Det berättar Roland Cedermarks syster Carin Svärd i P4 Dans, i det minnesprogram som sänds ikväll. Sveriges dragspelskung Roland Cedermark somnade in natten mot julafton. Ikväll kl 21.03 - 21.40 minns vi honom i P4 Dans - eller när du vill via appen SR play eller www. sverigesradio.se/p4dans
Massa Media AB
Massa Media AB2020-12-11
Missa inte den fina serien "Förr och nu med Elli-Karin" som du hittar på SVT Play.
Massa Media AB
Massa Media AB2020-12-01
På onsdag 2 december går du på filmpremiär hemma i soffan. Välj tiden själv när filmen The Magnettes premiärvisas från kl 18.30 och ett dygn framåt.
Martin Åhlin och Frida Thuneström Bäcklund har regisserat filmen som vi på Massa Media har producentansvaret. Filmen har tagit nästan tre år att göra.
Nu bjuder vi på ett personligt porträtt av ett band som kämpar för att nå sin dröm - men kampen har ett pris som bland annat tar sig uttryck i psykisk ohälsa. En film som naket visar en sida av musikbranschen som vi allt för sällan pratar om.
https://www.facebook.com/events/130169198651822
Massa Media AB
Massa Media AB2020-11-30
Inspelning av UD-podden, Utrikesdepartementets egen podd, pågår. Det blir bland annat spännande rapporter från de svenska ambassaderna i Libanon och Etiopien, men du möter också UDs tre ministrar i samtal med programledaren Kristoffer Triumf.