VI

10714368_10152752086588006_3537632827861098749_o

Li Skarin, VD

Li Skarin grundade Massa Media 2006. Kreativ ledare som älskar att kicka igång projekt. Stora passionen är hästar och dressyr.

li.skarin@massamedia.se

 Göran Hedemalm Massa Media

Göran Hedemalm, Vice VD

Göran Hedemalm är tidigare kanalchef på Sveriges Radio P4 Norrbotten. Kommer ursprungligen från Kiruna och har meänkieli som andra språk. Älskar skidsport och är en hängiven skidåkare.

goran.hedemalm@massamedia.se

Karin Eller

Karin Eller, radio

Karin är huvudproducent för Musikguiden i P3 med Gästredaktör, och producerar även program som Clara Henry i P3. Musikintresset är väldigt stort och vardagslivet innehåller mycket spelningar och konserter.

karin.eller@massamedia.se

Pernilla Kommes Massa Media

Pernilla Kommes, TV & radio

Pernilla kommer från Voullerim och har lång erfarenhet som radioproducent och reporter. Hon arbetade tidigare med det populära reseprogrammet P3 Planet. Resa, mat och dryck är också stora intressen.

pernilla.kommes@massamedia.se

Joanna Lindqvist Massa Media

Joanna Lindqvist, TV & radio

TV är Joannas främsta jobb på Massa Media. Hon är främst producent och redigerare och har bland annat gjort Bastubaletten och flera dokumentärer för SVT, till exempel ”Tärendö Kallas hemma”. Tränar thaiboxning på fritiden och älskar att skriva sketcher.

joanna.lindqvist@massamedia.se

Malin Winberg Massa Media

Malin Winberg, TV & radio

Malin jobbar mest med radio och är producent och reporter. Har bland annat producerat Tänk Till Snackar Stress för UR, Musikguiden i P3 med Gästredaktör och Clara Henry i P3. Jobbar extra som gruppträningsinstruktör och älskar att träna och dansa.

malin.winberg@massamedia.se

helene-och-boken-1-foto-jan-allan-stefansson-bearbetad

Helene Almqvist, TV & radio

Helene producerar Kalejdoskop i Sveriges Radio P2, radiodokumentärer och arbetar just nu även med Arabisk Talkshow i P2.

Alexander Kvist, TV

Göteborgare som flyttade till Piteå för att studera TV. På Massa Media har han jobbat med produktioner för UR samt Arabisk Talkshow.

Thomas Deutgen, programledare

Programledaren Thomas Deutgen håller i taktpinnen i P4 Dans och för Guldklavengalan. Kommer ursprungligen från Boden, men bor nu i Blekinge. Känd från både radio och TV och har en stor förkärlek för dansbandsmusik.

Thomas Lundin, radio

Sidekick och reporter i P4 Dans. Bor i Helsingfors och är expert på Melodifestivalen

Maths Källqvist, tekniker

Maths kommer från Umeå och är Massa Medias hustekniker. Han mixar, redigerar, direktsänder och styr upp servrar. Musik är ett stort intresse.

August Sandström Massa Media

August Sandström, fotograf och redigerare

August har bland annat fotat Bastubaletten, Renskötarna och Tornedalens stolthet. Kommer ursprungligen från Östersund och gillar verkligen lösgodis.

Andreas Bjerner Massa Media

Andreas Bjerner, fotograf

Fotograf med över 20 års erfarenhet i branschen. Anderas har filmat till exempel Två på resa, Gymnasieångest och bor i Norrköping.

mahmoud-bitar-och-rowa-alkhatib-2-foto-helene-almqvist

Rowa Alkhatib, programledare 

Rowa är programledare för arabiska talkshowen i Sveriges Radio. Hon var välkänt nyhetsankare i tv och nyhetsuppläsare i radio i Syrien innan hon kom till Sverige 2014.

Mahmoud Bitar, programledare

Bitar jobbar med humor som vapen i program som arabisk talkshow (SR), Lär dig svenska (UR) och webb-TV/YouTube för holländska RNW Media. Kom till Sverige 2014 efter en tre år lång flykt från Aleppo i Syrien.

Fredrika Johansson, radio

Musikproducent och programledare som jobbat med allt från P3 Live till att producera event. På Massa Media ansvarar hon för Musikscen Norrbotten och programpunkten ”Veckans Färsking” på P4 Norrbotten.

Virginia Andrasz, TV

Virginia jobbar med barn-TV och är både producent och reporter. Bor i Västerås.

Övriga medarbetare och tidigare samarbeten

Clara Henry: Programledare för Clara Henry i P3 som Massa Media producerade sommaren 2016.

Hampus Nessvold: Programledare för Zia med Nessvold i P3, youtube-serien Hampus gör sommaren samt programledare för UR serien Tänk Till Snackar Stress

Oscar Zia: Programledare för Zia med Nessvold i P3.

Claes af Geijerstam: Clabbe med hela svenska folket efter en lång musikkarriär. Han är musiker, kompositör, discjockey och hos Massa Media en radioman som gjort Rakt över disc i P4 i 20 år.

William Spetz: Skådespelare och programledare som arbetat med Massa Media i många år. Nu senast skådespelare i en UR-produktion.

Linnea Henriksson: Programledare för Hallå P3 som Massa Media producerade på somrarna för Sveriges Radio P3  fram till år 2016.

Anneli Zvejnieks: Radioproducent som hos Massa Media jobbat med Klingan och Kalejdoskop i P2.

Alexzandra Wickman: Countryartist och låtskrivare som är programledare för P4 Country.

Kalle Moreus: Programledare för P4 Country.

Joseph Knevel: Tidigare anställd på Massa Media och har bland annat gjort Kalejdoskop samt flera programserier för Musikmagasinet i P2.

Sofia Nordin: Tidigare anställd på Massa Media och har bland annat producerat och redigerat Bastu Baletten, Renskötarna, flertalet dokumentärer samt varit programledare i Sveriges Radio.

Sara-Märta Höglund: Musikjournalist i Stockholm och skriver bland annat för Svenska Dagbladet. På Massa Media har hon främst producerat Musikguiden i P3 med Gästredaktör.